Šípky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C. Čaj připravovaný z šípku se nejčastěji používá při dýchacích potížích nebo močopudný prostředek. Antioxidant, přispívá k udržení normálního respiračního a trávicího zdraví.
Šípky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C. Čaj připravovaný z šípku se nejčastěji používá při dýchacích potížích nebo močopudný prostředek. Antioxidant, přispívá k udržení normálního respiračního a trávicího zdraví. Šípek také působí na zdraví močového měchýře a zdraví ledvin. Má vliv na zdraví kůže, přičemž je využitelný i při hojení ran. Šípek je užitečným při snaze podpořit a upevnit imunitní systém.
Použití: Jednu čajovou lžičku rozpustíte v malém množství teplé vody a vzniklou kaši doplníte 2 dl vody. Užíváme 2x denně nejlépe na lačno.
Surovina pro přípravu bylinného čaje
Schválená zdravotní tvrzení:
Antioxidant
Normální činnost močového měchýře a ledvin
Normální trávení
Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
Normální funkce dýchacího systému
Oběh - těžké nohy
Normální funkce dýchacího systému
Přirozená obranyschopnost -odolnost
Celkový stav organismu
Normální funkce dýchacího systému